Blog

Vánoční večírek – párty, na kterou budeme rádi vzpomínat

Vánoční večírek – párty, na kterou budeme rádi vzpomínat

Ve čtvrtek 12. 12. 2019 jsme pořádali vánoční večírek pro naše nájemníky a partnery v prostorách metra v paláci Hybský.

Na stránce Hybský servis ve videu zmiňuji, že je důležité relaxovat a dobít baterky. Ač dnes nejednoho z nás bolí hlava, odpočinuli jsme si a kreativitu mysli opět nastartovali.  

Společně jsme si zatančili, vystřídala se řada DJ, nechyběli světelné efekty, červený koberec a mlha jak na diskotéce. Zasmáli jsme se u vtipné tomboly, zahráli si hru „cukr káva limonáda čaj rum bum“. Přiznejme si, kdo z vás hrál tuto školáckou hru v posledních letech? Já osobně asi na základce. 

Jako vzpomínku na metro nám párty zpříjemňoval vláček z Lega. 

Utužili jsme společně vzájemné vztahy, všichni jste se vzájemně více poznali a věříme, že až se opět potkáte na chodbě padne třeba i nějaký ten úsměv.

Byla jsem svědkem několika zajímavých debat, kdy si řemeslník s odborníkem vyříkali věci na rovinu, určitě by na vzájemné vyříkání nikdo nenašel kuráž v běžném pracovním dnu. A to nás všechny posouvá dál a dělá z nás skvělý „team“. Vzduch se vyčistil a všem se nám bude v tom novém roce určitě zase skvěle pracovat.
 
Po pár skleničkách padlo i pár komplimentů na naši stranu a za to jsme strašně rádi. Ceníme si zpětné vazby vás, o které se v rámci obchodních vztahů staráme a když se potkáme na chodbě či na jednání opravdu na tyto komplimenty není čas ani vhodná příležitost. 

Věříme, že jste si párty užili stejně jako my a brzy na viděnou na naší další akci. 

Krásné Vánoce!